Carta conjunta de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i del CF Mollet UE

escutsBenvolguts, Benvolgudes,

Com ja sabeu, l’Ajuntament i el Club vam decidir conjuntament tancar les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo el passat mes de desembre. Tot i les molèsties que sabem que ha comportat aquesta decisió, us assegurem que l’hem pres posant en tot moment la seguretat dels vostres fills per davant de tot.

L’Ajuntament i el Club hem treballat intensament durant tot el Nadal i continuem treballant per tal de poder reobrir el camp i normalitzar aquesta situació tant aviat com sigui possible. Mentrestant, comptem amb la col·laboració dels altres dos clubs de futbol de la nostra ciutat, la UD Molletense i la UD Lourdes, que ens han donat tot el seu suport per tal de poder mantenir l’activitat del club.

L’Ajuntament farà tots els esforços que calguin i posarà tots els recursos humans i materials necessaris per poder normalitzar la situació. De moment, la fuita de gas metà que va provocar el tancament preventiu de les instal·lacions sembla ser que està focalitzada en les pistes de Petanca Can Borrell. Tot i això, estem fent totes les inspeccions necessàries als camps de futbol per poder obrir-los amb totes les garanties de seguretat.

Us mantindrem informats de totes les novetats que hi hagi i la setmana vinent esperem poder oferir-vos més informació al respecte. Us recomanem que consulteu el web del CF Mollet UE per tal de mantenir-vos informats en tot moment de qualsevol novetat respecte la situació del Camp de Futbol de Germans Gonzalvo, així com de tot el que afecta els vostres fills: reubicació dels entrenaments, nous horaris, partits, etc.

Lamentem molt les molèsties que tot això us pugui ocasionar i us demanem el vostre suport al club i la màxima col·laboració i comprensió fins que la situació torni a la normalitat.

Moltes gràcies,

Ajuntament de Mollet del Vallès i Club de Futbol Mollet Unió Esportiva