Carta conjunta de l’Ajuntament de Mollet i el CF Mollet UE

Benvolguts, benvolgudes,

Com ja sabeu, el dimarts passat a la tarda, l’Ajuntament de Mollet i el CF Mollet UE, entitat usuària del Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo, van decidir conjuntament tancar la instal·lació esportiva de manera preventiva per una fuita de gas.

Segons les primeres inspeccions, la fuita podria derivar-se d’una petita esquerda en el segellament de l’antic abocador, que podia haver estat motivada per un moviment de terres al subsòl. Per aquest motiu l’Ajuntament ja ha encarregat a una empresa especialitzada que n’estudiï les causes per poder prendre les mesures adequades.

Tot i que possiblement s’hagués pogut utilitzar la instal·lació, perquè només afecta la part dels vestidors i altres zones de dins, creiem que és millor actuar amb aquesta prevenció i treballar per resoldre’n les causes. Per això, creiem que la decisió ha de ser tancar preventivament la instal·lació, deixar que l’empresa busqui les causes i les resolgui, i nosaltres, Ajuntament i responsables del Club, centrar-nos activament en la recerca de solucions per reemprendre l’activitat del Club.

Esperem poder solucionar tot aquest fortuït incident tan aviat com sigui possible. Us demanem disculpes per les molèsties i alhora comprensió pels fets, perquè, com diem, és una situació impossible de preveure.

Mentrestant, aprofitem l’avinentesa per desitjar-vos molt bones festes de Nadal i molt bon any nou.

Josep Monràs i Galindo
Alcalde Mollet del Vallès

Feliu Tura i Camafreita
President del CF Mollet UE

Mollet del vallès, 19 de desembre de 2013

Pots descarregar la carta conjunta de l’Ajuntament de Mollet i el CF Mollet UE en aquest enllaç