Carta de fi de temporada del president Feliu Tura

feliuturapresidentUn cop acabada la temporada és l’hora dels balanços. En els cinc anys i escaig que porto presidint el CF Mollet UE mai havia tingut una temporada tan ‘plaentera’ i d’èxit. Ja fa tres o quatre anys que parlo del ‘salt de qualitat que han fet els nostres coordinadors, entrenadors i jugadors’. Aquest any, però, considero que hem ratllat la perfecció en la majoria dels equips de la nostre entitat.

No vull destacar a cap equip en concret perquè tots ‘s’han deixat la pell en el camp’ en defensa d’uns colors que són també els de la ciutat de Mollet del Vallès. És cert que el CF Mollet UE ha assolit set campionats i onze ascensos (una fita històrica), però no per això els equips que no han aconseguit campionar o pujar han estat per sota en joc, lluita i intensitat. Per tant, felicitar-los a tots perquè, a vegades, pot ser més dificil mantenir una categoria que pujar. Cap dels nostres 38 equips ha perdut la divisió.

És per això, que vull felicitar a la ‘gran família’ que integrem el CF Mollet UE. En aquests cinc anys, hem passat de ser un club ‘modest’ a ser ‘la referència del futbol vallesà’. També vull aprofitar aquest escrit de final de temporada per fer una especial menció a les mares i pares que, pacientment, cuiden, mimen i animen als seus fills perque rendeixin al màxim al camp de joc.

Ja sabeu que en el CF Mollet UE intentem combinar la competitivitat amb la satisfacció dels infants de passar-s’ho bé. És una tasca dels coordinadors i dels entrenadors que fins ara ha donat uns fruits excel·lents. I agrair també el suport dels socis, dels companys de Junta i dels espònsors que, malgrat la delicada situació que vivim, segueixen al nostre costat. Que la temporada que ve, els èxits esportius ens tornin a acompanyar !

Visca el Club de Futbol Mollet Unió Esportiva !

Feliu Tura i Camafreita, president