Carta d’opinió de la Junta Directiva dirigida a la família del CF Mollet UE

escut_CFMolletUEA la família del CF Mollet UE. Benvolguts i benvolgudes,

Aquesta setmana s´han complert dos mesos des que es va tancar preventivament el Complex Esportiu Municipal dels Germans Gonzalvo degut a una fuita de gas metà provinent de l´antic abocador que hi havia o hi ha a la zona. Això ha comportat que des de fa ja deu setmanes no podem entrenar a les instal.lacions municipals que utilitzem. Com a tota família, ja que nosaltres en som una amb més d´un miler de persones vinculades, necessitem d´una llar pròpia per a desenvolupar la nostra activitat: el futbol. Tots sabeu, més o menys, de les dificultats que això ens ha comportat, però junts estem intentant superar aquest tràngol important.

Des del desembre som als camps municipals de la Zona Sud i de Juan Bocanegra, al Complex Esportiu Municipal Ca n´Arimón i al camp de futbol-7 del Club Tennis Mollet. Agraïm la seva col.laboració, però aquesta solució, que no s´oblidi, és provisional i, sovint, insuficient. Rebem queixes (de pares, mares, jugadors, entrenadors i seguidors) i les traslladem totes on corresponen i les escoltem amb deteniment. I la veritat és que tots tenen la seva part de raó.

Des que el camp es va tancar hem rebut el suport de l´alcalde, del govern de la ciutat i, sobretot, dels tècnics esportius municipals. Però cap mostra de suport ni, el que és més greu, d´interès per part de la resta de grups municipals, allò que anomenen oposició. No és que ho trobem a faltar especialment, però se´ns fa difícil entendre com un miler de persones esperen respostes a les seves preguntes i això no és motiu de debat polític. I en canvi a la nostra ciutat es converteix en tema de debat i polèmica altres situacions o successos on hi ha molts menys molletans implicats o, inclús, que són aliens a la nostra ciutat. Teniu en compte, que el CF Mollet UE tindrà ben aviat 100 anys d´història i que compte amb 41 equips amb més de 500 jugadors , amb quasi un centenar d´entrenadors i,
sobretot, amb un miler de pares i mares; a banda dels seus socis i seguidors.

Aquest suport parcial institucional que tenim és benvingut, però insuficient. I volem que entengueu el perquè. Tenim ambició esportiva i la volem seguir tenint. A vegades costa el mateix fer-ho bé, que malament. I a nosaltres ens agrada, i no creiem que sigui rar, fer-ho el millor possible i donar exemple a tots aquells que venen a la nostra gran família blanc-i-vermella. I creiem que no tot s´està fent del tot bé. Entrenem, sí, però tenim dificultats d´espai. Juguem, sí, però hem de canviar cada setmana els nostres horaris i els nostres camps de joc. Fem esport, sí, però s´està convertint en un mal de cap per a moltes famílies. Així, no entenem com a tots els integrants del Ple de l´Ajuntament de Mollet que ens representeu no us cridi més l´atenció aquest peculiar periple que estem patint. Tenim el llinatge esportiu més antic de Mollet però passem per dificultats esportives, socials, i econòmiques perque no podem utilitzar les instal.lacions habituals.

A tot clan familiar hi ha persones que fan de vincle. I al CF Mollet UE ho tenim molt clar: Gràcies pares i mares per la paciència infinita. Gràcies coordinadors i entrenadors per la dedicació incondicional. Gràcies jugadors per seguir competint i aprenent amb nosaltres. I gràcies als socis i aficionats, per mostrar el suport allà on anem. Força Mollet!

La Junta Directica del CF Mollet UE

Descarrega’t la Carta del CF Mollet UE