Castellers, mural, Selecció i cent anys

El partit va centrar totes les mirades, però abans, durant i després dels 90 minuts més els penals van haver d’altres focs d’atenció. Una actuació immillorable dels Castellers, un mural de benvinguda o un reconeixement a la Selecció Catalana UEFA.

1408394757009Els actes van complir amb les expectatives generades. Les portes es van obrir a partir de les 18.00 hores de la tarda i els Castellers de Mollet van fer gaudir a la graderia que omplia part de la graderia del Germans Gonzalvo amb um pilar immillorable. Tot seguit, el club va retre homenatge a la Selecció Catalana UEFA, campiona d’Espanya, que al setembre anirà a Moldàvia a jugar l’Europeu. Així el president del club, Feliu Tura, va rebre un tòtem de part del vicepresident de la FCF, Joan Soteras. El club va entregar un banderí dels cent anys.

IMG-20140818-WA0059Amb la pilota rodant, l’atenció va ser pel partit. Però al descans, de nou, els actes del Centebari van agafar protagonisme amb la inauguració del mural, que es troba a la porta d’entrada al camp. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va fer unes paraules pel bon Centenari del club, com també l’autor, Manu «Doble» i l’ajut de Tuner. La imatge del mural recrea en estil còmic les dues semarretes del club: la fundació de 1914 i l’actual del 2014.

A tot això, el club va sortejar un carnet de Soci Col.laborador Centenari, de recent creació, i que va ser pel molletà, Jacinto Alamillo.