CF Mollet UE – RCD Espanyol B, dimecres 6 de febrer a les 21.00 hores al Germans Gonzalvo

escut RCD EspanyolClaudio Festa s’estrenarà a la banqueta del primer equip del CF Mollet UE contra el filial del RCD Espanyol de la Segona Divisió B, que disposarà d’alguns dels jugadors del primer equip. El partit es disputarà avuit dimecres 6 de febrer a les 21.00 h. del camp municipal del Germans Gonzalvo.

El partit amistós serà «una prova per posar en pràctica qüestions tàctiques que crec importants per la millora de l’equip», remarca el tècnic, i adverteix, «sobretot la part defensiva de l’equip. Però no només pels defenses és tot un conjunt. Tots hem de defensar». El Espanyol B, dirigit per Manuel Márquez,  ocupa la 16a posició amb 24 punts i lluita per la permanència.

Tot plegat el partit contra el filial del RCD Espanyol es jugarà en una setmana que no hi ha competició a la Primera Catalana per descans. «Serà un partit atractiu per tothom contra un equip que portarà jugadors del primer equip de Primera Divisió», comenta Festa. El camp del Germans Gonzalvo espera gaudir d’una bona resposta dels aficionats per veure un gran partit a Mollet i de franc.