Comencen els treballs per eliminar les emanacions de gasos al Germans Gonzalvo

Nota de premsa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès // Després de l’estudi i anàlisi de la situació, aquesta setmana s’inicien les accions que portarà a terme una empresa especialitzada per tal de reconduir i eliminar les emanacions de gasos que va provocar el tancament preventiu del Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo.

Des que l’Ajuntament i els clubs usuaris del Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo decidissin tancar preventivament aquest equipament esportiu, s’han portat a terme tota una sèrie d’inspeccions i estudis sobre el terreny per tal de solucionar la situació el més aviat possible. Les conclusions que s’han presentat posen de manifest que actualment no hi ha risc per la salut pública però encara hi ha alguna emanació de gas.

Ara, començaran les tasques per tal de reconduir i eliminar aquests gasos que resten a aquesta instal·lació municipal i garantir la seguretat d’aquest espai. En aquest sentit, l’Ajuntament ha decidit, conjuntament amb el club, que no obrirà el Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo fins que no tingui la total seguretat que no hi ha cap emanació.

Mentrestant, l’Ajuntament també iniciarà les tasques per condicionar el camp de futbol de l’Escola Can Vila per tal d’instal·lar un camp de futbol 7 que podrà acollir part de l’activitat CF Mollet, UE.