Comunicat de l’Ajuntament de Mollet sobre el tancament preventiu del Germans Gonzalvo

El passat dimarts a la tarda, l’Ajuntament de Mollet, el CF Mollet UE i el Club Petanca Can Borrell, entitats usuàries del Camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo, van decidir conjuntament tancar la instal·lació esportiva de manera preventiva per una fuita de gas metà.

Segons les primeres inspeccions, la fuita podria derivar-se d’una petita esquerda en el segellament de l’antic abocador. L’esquerda podria haver estat motivada per un moviment de terres al subsòl.

Des del moment en què es va detectar una olor sospitosa, l’Ajuntament i els dos clubs esportius que fan un ús habitual de l’interior de la instal·lació esportiva van decidir tancar-la de manera preventiva, a l’espera que els tècnics d’una empresa especialitzada n’estudiïn les causes i les mesures que cal prendre.

Cal aclarir que la fuita només comporta risc a les zones interiors de la instal·lació. Per aquest motiu, s’ha procedit al tancament preventiu del Camp de Futbol Germans Gonzalvo i les pistes de petanca, ja que els usuaris fan servir els vestidors i altres zones interiors de l’equipament. En canvi, el tancament no afecta la Pista Municipal d’Atletisme de la Pedra Salvadora ni el Circuit d’esports urbans Street Park.

Mollet del Vallès, 19 de desembre de 2013