Comunicat Oficial Junta Directiva, juny 2015

La Junta Directiva del club vol comunicar que en la reunió d’ahir va modificar, parcialment, la fòrmula del pagament de la quota del futbol base per a la temporada 15-16:

Opció A (obligatòria) :

1a quota (juliol) 110 € -inscripció-
2a quota (octubre) 110 €
3a quota (gener) 110 €
4a quota (març) 110 €

Opció B (voluntària) :

1a quota (juliol) 150 € -inscripció- Amb aquest pagament, el club donarà 30 cornucòpies de 5 € que poden ser venudes per les mares o pares durant tota la temporada i, per tant, són diners que poden recuperar.
2a quota (octubre) 110 €
3a quota (gener) 110 €
4a quota (març) 110 €

L’única voluntat del club, criticada per alguns i lloada per altres, de fer el primer pagament en cornucòpies  era per a suprimir la ‘ferragosa’ venda de la Loteria de Nadal (que a ningú agrada) i perquè els diners d’aquesta primera quota (amb el regal de cornucòpies) es puguin recuperar amb la seva venda a amics i familiars i, per tant, la despesa del pare o mare pugui esdevenir més reduïda. Sense cornucòpies, la quota d’aquesta temporada és de 440 € i la despesa (amb la modalitat d’obsequi de cornucòpies) pot arribar a ser només de 330 €.

Aquestes quotes afecten des de la categoria pre-benjamí fins la de cadet. La resta: escola i juvenils tindran un cost inferior i seran comunicades personalment per l’administració, els coordinadors o entrenadors a final de mes.

La Junta Directiva del CF Mollet UE també us vol comunicar que les quotes (sense la venda de cornucòpies) han patit un increment per diferents motius:

a) Increment constant de les despeses federatives (FCF) : arbitratges, multes per sancions, inscripcions dels equips, noves titulacions,….

b) La posada en marxa per part del Govern Central de la reforma fiscal que afecta les entitats no lucratives com la nostra. Per exemple, entre d’altres, s’ha de fer front a l’Impost de Societats.

c) Millorar en tot el que sigui possible les condicions de coordinadors i entrenadors.

d) Els mètodes d’entrenament dels nostres tècnics és cada cop més professional i això comporta la compra de material que , fins ara, no teniem. A l’igual passa amb els entrenaments de porters que, a partir d’aquesta temporada, es farà en totes les categories (els pre-benjamins, també)

De tota manera, volem fer constar que el cost de la pràctica del futbol en el CF Mollet UE és més reduït que en altres clubs del Vallès que gaudeixen de categories similars a les nostres.

Tant l’oficina esportiva com l’administrativa estan obertes cada tarda per donar totes les explicacions que els jugadors, mares o pares demanin. Per això, se’ns fa difícil d’entendre que abans de demanar aquestes explicacions al propi club s’utilitzin xarxes socials o el mateix Ajuntament per a fer-ne interpretacions esbiaixades.

Gràcies a tots per la vostra comprensió i col·laboració.

Junta Directiva del CF Mollet UE