Concentrats per començar el ‘Tour’ barceloní

El Primer Equip visita diumenge el Martinenc en una nova jornada del grup 1 de Primera Catalana (12h). L’equip de David Ortiz afronta el primer dels tres partits consecutius davant d’equips de Barcelona amb l’objectiu de deixar enrere la dinàmica d’empats i començar a sumar de tres en tres.

L’equip arriba al partit de diumenge després de sumar el cinquè empat en set partits, i amb moltes ganes de deixar enrere aquest fet i començar a sumar victòries. Tot i això, els molletans estan quarts a la classificació en aquest inici de lliga on continua imbatut. «De cara al partit del Guinardó, hem de veure un Mollet ‘enfadat’. Volem que paguin els plats trencats de la setmana passada. Cal fer un bon partit des del minut 1 per sumar els punts». diu el míster.

El rival, dirigit per Miguel López, arriba al duel al Guinardó després d’una contundent victòria per 1-5 al camp del Sants. Els barcelonins encara no han guanyat a casa, on han sumat dos empats i una derrota. Les dues victòries aconseguides són a Tona i ja al esmentat camp del Sants. «És un equip amb molta experiència, fet per estar si o si a la zona alta i amb jugadors de molt nivell. Tenen un camp petit, però ens hi haurem d’acostumar i vigilar sobretot les seves transicions i els seus homes ofensius», adverteix Ortiz.

Per aquest partit, el tècnic tindrà la baixa de Serrano per sanció i de Ranchal, agafant encara ritme competitiu després de la seva llarga lesió.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. #vamosrojos