Condemnat l’agressor de la periodista de Vallès Visió

Després de més de tres mesos d’haver-se jugat el partit entre el CF Mollet UE i La Jonquera, els incidents posteriors a la finalització del duel han estat resolts judicialment.

La periodista de Vallés Visió, Alba Castilla, que va ser agredida per un aficionat jonquerenc, va conéixer ahir la sentència del cas. L’agressor ha estat condemnat com autor d’un delicte de lesions, i haurà de pagar una multa de 6 € al día durant dos mesos i una indemnització de 600 €.

«Estic satisfeta. La justícia ha fet el que havia de fer. Les proves eren clares, tot i que ell ho volgués negar, i se l’ha condemnat que era el que demànavem per l’evidència de les proves», explica la periodista.

Al acabar el partit, alguns seguidors de La Jonquera van saltar les tanques del terreny de joc i van anar directes a buscar la tripleta arbitral que van ser protegits pels aficionats locals. La pitjor part se la va endur Alba Castilla, que fou agredida quan gravava les imatges del partit i dels incidents que van passar després sobre el terreny de joc.

La Federació Catalana de Futbol va infringir una sanció de només 200 € al club jonquerenc per incidents lleus.

Prou violència al futbol! #vamosrojos