Coneix els detalls del logotip del Centenari amb Biel Tura i Jordi Candela

logo_centenariLa Comissió Organitzadora del Centenari del CF Mollet ha decidit que el logotip del Centenari sigui el que ha dissenyat Biel Tura Vecino, jugador del juvenil C i entrenador del prebenjamí D del club. En total s’havien presentat a l’entitat centenària 17 propostes.

Jordi Candela, president de la Comissió, considera que “el logotip compleix dues característiques importants: la seva senzillesa en l’elaboració recollint bé els colors del club i també dóna la possibilitat extra perquè el logotip faci a l’hora també la funció d’escut durant la celebració del Centenari la temporada que ve”. Biel Tura Vecino, estudiant de 1r de Batxillerat a l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès, s’ha mostrat molt satisfet per l’elecció de la Comissió del seu logotip i ha dit que el que ha pretès plasmar és “la mateixa samarreta utilitzada en els darrers anys al club. D’aquesta manera he posat les paraules del centenari on era la publicitat. Les línies negres estan mogudes per donar un efecte més modern i dinàmic. Estic molt satisfet d’haver pogut participar i guanyar el logotip del Centenari sent entrenador i jugador del futbol base del club”. Pels drets d’ús del seu logotip, el club l’ha premiat amb 100 €.

La Comissió del Centenari del CF Mollet agraeix a tots els que ens han fet arribar el seu logotip la seva participació i els pensa publicar en el llibre que s’editarà en commemoració dels 100 anys de l’entitat. Durant el mes de maig, el club estarà en condicions de presentar públicament el que serà la nova equipació de joc del club durant el Centenari amb la incorporació del logotip.