Confirmades les renovacions del primer equip

Els jugadors, acompanyats del cos tècnic. No apareixen Parra i Juan Pérez.

Ahir a la tarda es van confirmar els jugadors de la passada campanya que continuaran un any més a la disciplina molletana. Un total de catorze futbolistes seguiran a les ordres de David Ortiz de cara a la temporada 2016-2017, donant així continuïtat al projecte iniciat l’estiu passat.

Els jugadors són: el porter Pol Flores; els defenses Ivan Arroyo, Aleix Cirera, Jordi Sola, Éric Solivellas, Ivan Serrano, Toni Parra i Álex Gutiérrez; els migcampistes Aitor Millán, Sergio Navarro, Juan Pérez i Jandro Montejo; i els davanters ‘Chipi’ i Edu Ranchal. Aquests es sumen als quatres juvenils que pugen i les arribades de Marc Masip, Antonio Gómez, Hassen Nbili i ‘Miguelito’.

En declaracions als mitjans locals, David Ortiz deia que «és una molt bona notícia totes aquestes renovacions per continuar amb el projecte. És la base de l’equip, i aixo facilitarà l’acoplament de la plantilla que quedarà finalment».

D’altra banda, causen baixa: Dani Cuesta, Álex Vega, Carlos Rosa, Sergio Flores, Albert Gurrea, Dani Illescas i Dani Arqués, als quals els hi desitgem sort i èxits en els seus nous projectes esportius. #vamosrojos