Conveni de col·laboració amb la UD Lourdes

El CF Mollet UE i la UD Lourdes van signar aquest dimecres un conveni de col·laboració a les oficines del camp Municipal del Germans Gonzalvo. El document defineix que els jugadors juvenils del club, que per edat ho deixin de ser i no entrin en els plans del primer equip, l’entitat farà el possible perquè vagin a la UD Lourdes de Tercera Catalana, i d’aquesta manera, se’ls hi podrà fer un seguiment esportiu més exhaustiu.

L’acord es va signar entre el president del CF Mollet UE, Feliu Tura, i el de la Lourdes, Fernando Diago. «Fem aquest acord perquè no tenim amateur i així podrem donar una bona sortida als juvenils. El fet que la Lourdes jugui a Tercera Catalana és important per continuar amb la formació d’aquests jugadors», valora Feliu Tura. En aquest sentit, l’entitat del Municipal Juan Bocanegra es va mostrar satisfeta: «El Mollet necessita una sortida als seus juvenils i nosaltres som un bon destí. Tenim un bon projecte i l’objectiu és de seguir apostant per això. Per a nosaltres suposa una sèrie de beneficis esportius poder comptar amb jugadors del nivell del juvenil del CF Mollet UE».

Un cop s’hagi fet la cessió dels jugadors del club al primer equip de la Lourdes, en acabar la temporada el CF Mollet UE els podrà recuperar. El conveni de col·laboració tindrà una durada anual i serà prorrogable a final de temporada si hi ha conformitat de les dues juntes directives.

A més, els socis de la UD Lourdes tindran un descompte als partits del CF Mollet UE, i els socis del CF Mollet UE, l’entrada gratuïta als partits de la UD Lourdes.