Dani Gandia és el nou entrenador del Juvenil A

Dani Gandia és el nou entrenador del Juvenil A. El tècnic, de 38 anys i de Barcelona, havia dirigit aquesta temporada el primer tram del Vila Olímpica de la Lliga Nacional juvenil i la temporada anterior havia assolit l’ascens de Preferent.

El nou tècnic molletà torna al camp Municipal del Germans Gonzalvo ja que va dirigir el juvenil A del CF Mollet UE en Preferent una temporada abans de l’ascens a Lliga Nacional. «Estic molt content de tornar en aquesta casa», diu Gandia. De fet, aquesta setmana ja ha començat a treballar. «Hem començat a fer reunions amb els jugadors per definir la plantilla. Hi ha una estructura sòlida amb molts jugadors que passen del segon any al tercer», valora.

El grup no començarà els entrenaments fins a finals de juliol, quan comenci la pretemporada. «M’agrada que els meus equips siguin intensos i si podem jugar amb la pilota millor. Però sempre adaptola meva forma de jugar segons la plantila que tinc», remarca Dani Gandia.

A banda d’entrenar el Juvenil A molletà i del Vila Olímpica, Gandia també va portar el sènior del Lliçà d’Amunt a Tercera i Segona Catalana.