Dani Rizaldos, entrenador del Primer Equip

Dani Rizaldos (dreta), acompanyat del director esportiu (esquerra)

 

Dani Rizaldos serà l’entrenador del Primer Equip la temporada 2017-2018. Rizaldos arriba al club molletà després d’estar els darrers 7 anys a l’Esport Club Granollers, on ha realitzat tasques de director esportiu, entrenador del primer equip i de la base.

«L’objectiu de la temporada és estar a dalt. Sabem de les dificultats d’aquest grup, hi ha equips que tenen un pressupost molt alt. Però el nostre equip combina gent jove amb veterana i crec que estarem a l’alçada», destaca Rizaldos. Amb aquest objectiu el nou tècnic ja ha fet arribar 4 cares noves: els davanters Robert Camacho (procedent del Vilassar de Mar), Max Morell (procedent de l’Avià) i Albert Corzo (procedent de la Llagosta), i el pivot-central Ramón Suárez (procedent del Granollers) que ja havia vestit de blanc i vermell en temporades anteriors.

Per Rizaldos el més important és «que els jugadors treballin molt. Serem un equip molt treballador i costarà molt que ens guanyin. El que em caracteritza és la disciplina i el sacrifici». Amb aquesta filosofia el Primer Equip Començarà la pretemporada el 31 de juliol.

Benvingut i èxits, Dani! #vamosrojos