David Llobet, nou jugador del Primer Equip

David Llobet, extrem de 27 anys, és la nova incorporació del Primer Equip de cara a la segona part del campionat. El jugador, procedent del Cambrils, arriba al Germans Gonzalvo per reforçar la parcel·la ofensiva.

El futbolista té expriència a la Segona Divisió B amb el Sant Andreu i a la Tercera Divisió en clubs com l’Europa, Prat o Masnou i, fins i tot, a un equip d’Anglaterra. «Ja l’any passat vam tenir contactes amb el club, però aquesta temporada ha tornat a sortir l’opció de venir i no ho he dubtat. Estem a la zona alta de la classificació, fent un grans números, i això dóna esperances per lluitar per coses importants», destaca Llobet.

El tècnic molletà valora molt positivament l’arribada de David Llobet per afrontar una segona fase de temporada il·lusionant. «Amb la seva arribada volem fer encara més competitiva la plantilla. Ens donarà experiència molt positiva i, a nivell de joc, aportarà més gol, més arribada i molt de treball. Estem convençuts que serà un jugador important», afirma David Ortiz.

Llobet ha realitzat avui la seva primera sessió d’entrenament amb el grup i no podrà debutar diumenge (11:45h) al camp del Tona per temes burocràtics.

Benvingut, David! #vamosrojos