David Ortiz: «Els derbis són partits especials»

Departament Comunicació CF Mollet UE

David Ortiz (Ripollet, 1982) afronta amb optimisme el derbi de diumenge davant la Molletense. Confia en que el seu equip mostri la seva millor versió per regalar una victòria a l’afició. Serà el primer partit d’una segona volta de Lliga que es presenta apassionant.

Com afronta l’equip el derbi molletà?

L’equip afronta el derbi il·lusionat i amb ganes de guanyar per donar una alegria als aficionats. La derrota contra el Manresa forma part del passat i només pensem en treure els tres punts en el derbi. La part positiva del futbol és que quan perds tens l’oportunitat de revertir la situació el proper diumenge.

Com t’imagines que serà el partit?

Crec que serà un partit disputat davant d’un rival molt complicat. Els derbis són partits especials. Tenen vida pròpia. La Molletense viu una situació complicada i això fa que sigui un equip molt perillós. Amb l’arribada del nou tècnic han donat un salt de qualitat i han aconseguit resultats molt ajustats, com l’empat al camp del Vic en la darrera jornada. Necessiten sumar de tres en tres per salvar-se i jugaran al límit. Haurem d’estar molt concentrats.

L’objectiu de la segona volta és mantenir el nivell de la primera?

L’objectiu és aconseguir la permanència el més aviat possible. Un cop assolida analitzarem quins reptem ens plantegem. L’equip ha mostrat un nivell alt fins ara i volem continuar en aquesta línia. La classificació a la part de dalt està molt comprimida i segur que hi hauran sorpreses d’aquí a final de temporada. Aquesta segona volta serà molt complicada però també divertida.

Quina valoració fas dels fitxatges d’Aleix Cirera i Sergio Flores?

Estic molt satisfet amb les incorporacions d’aquests dos futbolistes. Tan sols porten dos partits amb nosaltres però ja han demostrat el seu nivell. Sense anar més lluny Sergio va marcar diumenge contra el Manresa. Crec que son dos jugadors que augmenten el nivell de la plantilla. Segur que ens ajuden molt.

 Què li diries a l’afició de cara al derbi?

M’agradaria que omplissin el camp i que es visqués un ambient de derbi. El més important és que el partit sigui una festa i les dues aficions animin als seus respectius equips amb esportivitat. Som dos clubs de la mateixa ciutat i hem de donar exemple.