David Ortiz, nou entrenador del primer equip

Departament Comunicació CF Mollet UE

David Ortiz agafa les regnes del primer equip. Un cop acabada la temporada oficial, la Junta Directiva ha decidit nomenar l’actual entrenador del Juvenil A en substitució d’Albert Cámara. L’entitat agraeix la tasca feta per Cámara en els darres 20 mesos dirigint el primer equip i li desitja molta sort en el seu futur.

El nou tècnic del primer equip coneix l’entitat ja que portava 11 jornades dirigint el Juvenil A, assolint la permanència a la Lliga Nacional, i anteiorment en una primera etapa havia portat el Juvenil A també a la Lliga Nacional. «Conec la casa i els jugadors que pugen. M’identifico molt amb aquest club. Per això vaig acceptar la proposta del Juvenil A. Va ser una gran responsabilitat i ara tinc un altre gran responsabilitat amb el primer equip. Treball i dedicació no faltarà», explica David Ortiz.

Abans de dirigir el Juvenil A aquesta temporada havia estat dues temporades en el Ripollet de la Segona Catalana. El nou tècnic del primer equip té clar com jugarà elseu conjunt. «Els meus equips han estat sempre reconeguts per l’actitut, intensitat, bon tracte de pilota i ser sempre ofensius», admet.

El president del club, Feliu Tura, remarca ser «una aposta per la gent de la casaque ha treballat amb molts jugadors del planter. I en el qual tenim molta confiança».

Des del club també es vol comunicar que Marc Castellsagué serà el nou entrenador del juvenil B de Preferent. Fins ara portava el Cadet A de l’entitat. Aquest equip, el Cadet A que milita també a Preferent, serà entrenat la temporada que vé per Àlex Álvarez, coordinador de f-11 del club.