David Ortiz, renovat

Departament Comunicació CF Mollet UE

El club i David Ortiz han arribat a un acord per la renovació del tècnic de cara a la temporada 2016-2017. D’aquesta manera, es busca donar continuïtat al projecte iniciat la passada campanya.

Després de dues etapes al Juvenil A, l’entrenador va agafar les regnes del Primer Equip l’estiu passat amb l’intenció de mantenir l’equip a la Primera Catalana, objectiu que es va complir fa dues setmanes. Per tant, quedant un partit de lliga, el club ha decidit executar la renovació i el tècnic es mostra molt satisfet. «Valoro la renovació molt positivament, ha sigut fàcil arribar un acord amb el president i la directiva ja que les dues parts volíem. Penso que aquesta temporada ha sigut un any d’impàs, i esperem donar un salt endavant la temporada que ve.»

Pel que fa a la plantilla de cara a la temporada que ve, Ortiz valora que «cada any hi ha variacions, però vam venir amb la idea de conformar un projecte. Penso que hi ha una base jove de jugadors on podem sustentar el futur».

En aquesta primera temporada, l’equip molletà ha sumat 12 victòries, 11 empats i 10 derrotes, assolint un total de 47 punts (faltant un partit per disputar). De cara a l’any que ve, el tècnic pensa que «encara es d’hora per marcar-nos un objectiu, però tenim clar que volem donar un pas endavant. Aquesta temporada hem sigut un equip que ha sigut molt díficil de superar. Buscarem fer un equip amb més experiència, però amb la mateixa línia de treball durant els entrenaments i anant partit a partit».