David Ortiz tanca la seva etapa al CF Mollet UE

David_ortizL’entrenador del Juvenil A del CF Mollet UE, David Ortiz, ha pres la decisió de tancar la seva etapa d’èxit de dues temporades a l’entitat en acabar l’actual curs. El tècnic va agafar el Juvenil A al 2011 a Lliga Nacional i ha consolidat el projecte molletà a la segona màxima categoria juvenil. David Ortiz deixa la banqueta del Germans Gonzalvo «per haver complert uns objectius i un cicle», remarca.

La marxa de David Ortiz respon a una decisió personal després d’haver-li proposat el club la seva continuïtat. «Estic molt agraït al club però crec que ja he acabat una etapa al CF Mollet UE. Han estat dos anys molt bons per a mi i en les dues temporades considero que l’equip s’ha consolidat del tot a Lliga Nacional», valora el tècnic. En aquestes dues temporades el Juvenil A molletà ha estat en posicions capdavanteres i, de fet, encara aquest curs té possibilitats de fer l’ascens a falta de les 3 darreres jornades. «Deixo un club molt gran amb moltes possibilitats. El CF Mollet UE té un futbol base espectacular, però també molt humil. Per això confio que en properes temporades es puguin assolir d’altres fites», diu David Ortiz.

A tot això, el Juvenil A 2011/2012 va ser guardonat com a millor equip de futbol base a la Nit de l’Esport de Mollet després d’haver acabat 9è classificat a Lliga Nacional amb 45 punts, sent el millor equip molletà en aquesta categoria. Aquesta temporada l’equip ocupa el 7è lloc amb 42 punts a falta de 3 partits per acabar el curs i encara amb possibilitats de superar la xifra de l’any anterior.

Per tot plegat, gràcies i molta sort David Ortiz Quintana.

A continuació podeu llegir una carta de comiat de David Ortiz:

Carta comiat