David Ortiz: «Volem seguir invictes»

El Mollet és l’únic equip del grup 1 de Primera Catalana que continua invicte després de set jornades. Els homes de David Ortiz ocupen la cinquena plaça de la classificació, a només un punt del Vic, nou líder de la categoria. Aquest dissabte a les 17h els blanc-i-vermells visiten el camp de l’Avià, quart classificat i l’equip més golejador de la competició amb 14 dianes.

David Ortiz ha alabat a l’entrenador rival: «Oliver em mereix tot el respecte perquè està fent una gran tasca a Avià. Ha aconseguit que els seus jugadors segueixin la seva idea de joc. Són un bloc compacte i estaran lluitant per pujar fins al final».

El tècnic molletà ha reconegut que «el partit de dissabte no serà fàcil. L’Avià és un equip que assumeix molt riscos, però també col·loca a molts jugadors per davant de la pilota i això els permet generar moltes ocasions de gol. Tenen jugadors com Pablo Mitjans o Miki que poden resoldre un partit en qualsevol moment. A més, tenen una banqueta amb fons d’armari».

Ortiz ha assegurat que «si continuem fent les coses bé com fins ara som un equip molt difícil de doblegar. La nostra idea és seguir en aquesta línia i anirem a Avià amb la itenció de guanyar i seguir invictes. Competint com ho vam fer davant el Lloret estrem més a prop de la victòria».

L’entrenador blanc-i-vermell ha destacat la importància de mantenir la porteria a zero: «Som l’equip menys golejat en aquest inici de Lliga. Això demostra que el grup està equilibrat i els jugadors tenen assimilat el sistema defensiu. Pel que fa l’atac també estic satisfet. L’equip està aprofitant molt bé els gols. No estic preocupat per les estadístiques de gols a favor. Estic convençut de que aviat canviarà aquesta tendència».