Decathlon, nou col·laborador tècnic

Decathlon és el nou col·laborador tècnic del CF Mollet UE. Des de fa uns dies, el club i la botiga d’esports referent van signar un conveni de col·laboració entre totes dues parts. D’aquesta manera, Decathlon es converteix en el principal col·laborador tècnic de l’entitat.

L’acord permet a les dues entitats treballar conjuntament en el benefici de l’esport a la ciutat de Mollet. «Hem buscat el club de referencia, que és el CF mollet UE, amb la botiga referent, que és Decathlon, i ara plegats podrem treballar per fer més accesible l’esport», explica el responsable de col·lectivitats de Decathlon, Albert Vivó.

Pel que fa al CF Mollet UE, el conveni suposa un salt de qualitat amb la col·laboració técnica de Decathlon que permetrà millorar l’activitat esportiva al club. «Estem molt contents d’afegir a Decathlon a la nostra familia i que nosaltres ja formem part de la seva. Era una necessitat que dos referents de la ciutat puguessin treballar plegats», valora el president del club, Feliu Tura.

La botiga Decathlon de Mollet, la més gran a Catalunya, es troba al carrer Rabassaires, número 50.