Demostrar

El Primer Equip rep diumenge a partir de les 12h, el líder del grup. L’equip de David Ortiz voldrà sumar els tres punts per donar un cop sobre la taula i demostrar el seu potencial.

L’equip però, arriba al partit de diumenge després de caure a l’Energia en un partit que es va posar coll amunt molt aviat amb l’expulsió de Pol Flores. Però això ja és passat, i el partit davant de l’Horta és una història diferent. «El que va passar a Sants és únicament responsabilitat nostre. Diumenge ve un rival molt díficil i hem de posar-hi una marxa més en un partit molt important», afirma Marc Masip.

L’Horta, dirigit per Xavi Molist, arriba al Germans Gonzalvo com a primer classificat amb 22 punts i amb un Sergi Arranz com a màxim golejador del grup amb 10 dianes. «Ells són un equip que destaca per unes grans individualitats, però també són un grup molt ben treballat. Intentarem ser nosaltres, tenir la pilota i que es trobin incòmodes sense ella. Tenim capacitat per guanyar-los», destaca Ortiz.

De cara a diumenge, el tècnic té el dubte d’Edu Ranchal, que ja va debutar diumenge passat i que continua agafant ritme competitiu, i les obligades de Pol i Miguelito per sanció.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. #vamosrojos