Derrota contra el Vic, però a 3 punts del líder

El primer equip va perdre 0 a 2 contra el Vic, tot i mostrar-se en un gran nivel defensivament. Dues pilotes d’estratègia van decantar el compromís per als d’Osona. El primer equip, tot i perdre, ocupa el 8è lloc a 3 punts del líder, el Vilassar. Consulta la fitxa del partit.

El partit del Germans Gonzalvo, que es va veure en directe per tota Catalunya, va ser molt igualat i només les pilotes aturades van afavorir als visitants. Durant la primera meitat no va haver cap clara ocasió de gol. Tan sols el Vic va estavellar una pilota al pal.

A la represa, Pol Flores va mostrar el seu millor nivell en una gran aturada guanyant un mà a mà. A l’equador de la segona part el Vic, en una jugada de corner, va marcar el 0 a 1 amb el gol d’Isma, i al tram final va fer el segon després d’una jugada d’estratègia en una falta indirecta, que va rubricar Verdaguer.

El primer euqip ho va intentar fins al final però no va haver manera. Unes mans clares no assenyalades, podria haver significat una pena màxima a favor dels molletans als darrres minuts.

El pròxim partit del primer equip serà aquest diumenge al camp del Sants (12 h).