«Després de Barça, Cornellà i Espanyol, som l’equip amb més temporades a Lliga Nacional»

Departament Comunicació CF Mollet UE

David Anglada (Mollet, 1973) des de fa set anys manté la batuta de la direcció del Juvenil A i la seva estructura. Aleshores l’equip estava a Preferent i ja encadena sis temporades a la Lliga Nacional. Anglada compagina aquest càrrec amb la de director esportiu del club des de fa tres temporades.
– Què s’espera del primer equip?
– És un equip molt jove, som conscients, però també ho és el seu entrenador, David Ortiz. Esperem molt d’ells i estem molt tranquils. Al tècnic és de la casa ja havia portat el Juvenil A fa temporades i amb bons resultats i l’any passat va salvar el mateix Juvenil A d’un possible descens. A partir d’aquí doncs som conscients de que tenim una plantilla jove però tenim també jugadors amb experiència i creiem que està ben equilibrada.
– Quin és l’objectiu en la temporada 101 anys?
– Sempre volem el màxim, però hem de ser realistes. Primer s’ha de mantenir aquesta Primera Catalana que ja fa temporades que hi som i volem seguir moltes més. Després ja veurem.
– Què vols dir?
– Primer permanència i després hem de veure on estem. Si som entre els cinc primers classificats, doncs haurem de veure si tenim opcions de lluitar pels primers llocs fins al final i perquè no donar la campanada. Però hem d’anar partit a partit. Queda molt.
– El primer equip ha començat molt bé, tot el contrari que el Juvenil A…
– És un equip que s’ha fet bastant nou i destacaria la bona feina de l’entrenador, Dani Gandia. Fa molts anys ja va estar aquí amb el juvenil a Preferent i ara ha tornat. Confio molt en ell per tirar endavant el Juvenil A.
– Què creus que li passa a l’equip?
– Sobretot el calendari. Hem jugat ja contra Damm B i Barça B. Ara comença la nostra lliga. També hem de ser conscients que després de Barça, Cornella i Espanyol, el Juvenil A és l’equip que encadena més temporades a Lliga Nacional. Això ja és un èxit. Sabem la dificultat de la categoria però estem tranquils.