Dídac Vidal, nou entrenador del Juvenil A

Dídac Vidal, de 31 anys, és el nou entrenador del Juvenil A de la Lliga Nacional fins a finals de temporada. El nou tècnic supleix la marxa de Sito Fradera, que per mutu acord amb el club va deixar la batuta dels juvenils molletans fa uns dies. La direcció del club agraeix la tasca feta per Fradera.

Vidal arrib al camp Municipal del Germans Gonzalvo amb l’objectiu de la salvació de l’equip a la Lliga nacional. «Tenim un molt bon equip. Hi ha qualitat per fer gols però hem de treballar encara més la defensa», valora el nou tècnic. Vidal augura un Juvenil A «amb bon tracte de la pilota, tot i que potser als primers partits hem de primar el resultat i no el joc». El cos tècnic del Juvenil A es completa amb Marc Trasobares, que és l’actual coordinador de F-7 i entrenador de l’Aleví A, i farà de segon.

Dídac Vidal s’ha format com a entrenador al juvenil B de l’Europa i el Jabac i Terrasa i al cadet A de la Damm a Divisió d’Honor. El nou entrenador debutarà en Lliga Nacional aquest diumenge al camp del Cambrils. El conjunt molletà és penúltim amb 13 punts, mentre que el Cambrils ocupa el 14è lloc amb 16 punts.