Dídac Vidal renova pel Juvenil A i assumeix la direcció tècnica del Futbol Base

Dídac Vidal, de 31 anys, ha arribat a un acord amb l’entitat per a seguir portant el juvenil de Lliga Nacional juntament amb Marc Trasobares. Aquesta temporada es van fer càrrec de l’equip per Nadal quan l’equip era penúltim amb 13 punts i van acabar-la tretzens amb 42 punts, assolint un any més la continuïtat a la segona màxima categoria estatal.

Dídac Vidal té ja una llarga trajectòria esportiva, que va començar a l’E.F. Guinardó, i va continuar fent-se càrrec de juvenils a la P.B. Anguera, UE Cornella, Jàbac Terrassa i CE Europa. La seva etapa mes llarga i exitosa la va assolir al Cadet Divisió d’Honor del CF Damm.

Aquest any ha entrenat també l’amateur de Tercera Catalana de l’APA Poble Sec, tasca que ha compaginat amb el nostre Juvenil A.

A més, de seguir com a responsable del Juvenil A del CF Mollet UE, Dídac Vidal assumeix una nova funció que el club ha considerat convenient crear: la Direcció Tècnica del Futbol Base. En aquesta nova tasca, Vidal farà d’enllaç entre la Junta Directiva i la coordinació del Futbol Base, des de l’Escola fins al Juvenil B. A més, tindrà el repte de millorar la qualitat individual i col·lectiva dels equips per assolir millors resultats amb un acurat aprenentatge.

La coordinació de F-7 seguirà anant a càrrec de Marc Trasobares i la coordinació de F-11 es desdobla entre l’actual coordinador Álex Álvarez i la incorporació d’Eric Basquens, que fins ara portava l’Infantil A. Com a coordinador dels equips femenins seguirà José Aguilera.

I com a director esportiu del Juvenil A i Primer Equip seguirà fent la tasca David Anglada en col·laboració, en el cas del Primer Equip de Francisco Barrero.

Dídac Vidal ha valorat molt positivament el seu doble nomenament, ja que considera que «es un repte personal molt engrescador, penso que l’entorn que envolta el club es l’idoni per créixer encara més i ser un club de referencia al futbol base català». El tècnic creu que la millora s’ha de notar «treballant molt la nostra base, amb dedicació, il·lusió i esforç. Estic segur que amb aquesta fórmula aconseguirem els objectius fixats».

Dídac Vidal ha agraït la confiança de la Junta Directiva i, en especial, del seu president Feliu Tura.