Diego Novo: «A mi m’agrada que els gols sumin punts»

diego novo cfmolletueDiego Novo (Granollers, 1986. @diegonovo_) és l’actual pitxitxi del primer equip amb 6 gols. El davanter, que va començar la temporada patint una lesió i després una segona abans de l’aturada del Nadal, ja està del tot recuperat. Novo adverteix “estar al 100×100 per ajudar encara més a l’equip”. La situació del primer equip no és la desitjada però el punta confia en la recuperació del conjunt.  Quina és la sensació del vestidor?
– Penso que estem treballant força bé des de que ha vingut Abel Mourelo a nivell d’entrenament, però alhora dels partits ens falta encara posar-ho tot en pràctica per que ens doni fruits. Quan guanyem un partit això anirà cap amunt i això no està lluny.
– S’està més aprop del descens que no pas de l’ascens. Què mirem?
– Jo sempre miro cap amunt, mai cap a baix. Qualsevol equip pot guanyar a qualsevol. El més important és no encaixar gols i si ho aconseguim podem guanyar més partits.
– En l’aspecte golejador, portes 6 gols i ets el pitxitxi de l’equip.
– Sí, però podria portar més. A la primera volta he fet 6 gols i no he tingut cap bona ratxa. A més els gols que he marcat no tots han estat del tot importants. A mi m’agrada que els gols sumim punts.
– Vas patir un trencament del recte anterior a l’inici del curs. Et va trastocar els plans…
– La temporada anterior només em vaig perdre un partit i en aquesta temporada encara no he pogut jugar cap partit al 100×100 físicament. Em van fitxar per fer gols i m’he sentit impotent quan no podia ajudar a l’equip per les lesions. Potser això m’ha fet carregar-me de pressió perque escoltava crítiques. Però ja estic del tot recuperat.
– Confies veure l’equip a la pomada per la lluita de l’ascens a final de temporada?
– Espero que no ens despengem més pel bé de tots: afició, equip i club. Si ara fem 2 o 3 victòries consecutives canviarà la dinàmica i els ànims de tots.