Doblet del CF Mollet UE al Torneig Vallès Visió

Alevi C amb la copa de campions
Alevi C amb la copa de campions

 

Benjamí A recull el trofeu de campions
Benjamí A recull el trofeu de campions

Aleví C i Benjamí A van ser els clars dominadors del Torneig de futbol base de Vallès Visió per Setmana Santa. Els dos conjunts molletans es van imposar a les dues úniques finals en les seves respectives categories. El Benjamí A va passar factura a tothom i va dominar la final al Gatze Berriak, de Pamplona, per 4 a 0. L’Aleví C va fer el mateix a la final contra la PBiB La Roca, tot i que el resultat va ser més ajustat amb el 3 a 2 definitiu. Doblet del CF Mollet UE al Torneig de futbol base de Vallès Visió que es va disputar al camp municipal de Montornès del Vallès durant la Setmana Santa.

Els benjamins van guanyar tots els partits i van marcar 27 gols, per tan sols 1 en contra. Impecable l’equip dirigit per Guillem Martínez. Els molletans van guanyar amb comoditat la final amb una tripleta de gols de Miguel Fàbrega -que ha marcat 15 gols en tot el torneig- i un més de Jan Anfrums. «Hem jugat molt bé i estem molt contents. Hem marcat 27 gols i hem encaixat 1. Tenim un bon bagatge», valora el tècnic Guillem Martínez. En categoria benjamins el CF Mollet UE ha guanyat tres de les quatre edicions del Torneig Vallès Visió.

Pel que fa a l’Aleví C també va ser celebrada la victòria a la final. En aquesta ocasió va ser més ajustada. Els molletans van classificar-se com a segons de la fasse de grups, un punt per sota de la PBiB La Roca. De fet els roquerols van guanyar als alevins a la primera fase i després es van trobar a la gran final. Els molletans dirigits per Hernán Collado van oferir un inici de partit impressionant marcant tres gols ràpids: el primer i el segon de Sergi; i el tercer d’Adrià. A la represa els de La Roca van millorar el seu joc i van posar en problemes als molletans però van poder mantenir la mínima avantatge després dels gols d’Ayoud de falta i de Nil d’un rebot. «He plantejat el torneig com una prova més. Volia que els meus jugadors poguèssin reflexionar i veure què han fet malament o bé. I així ha estat. Molt content per la victòria», remarca Collado. Amb la victòria dels alevins, el CF Mollet UE suma en aquesta categoria la segona victòria en quatre edicions.

Amb el doblet de victòries al Torneig de Vallès Visió el CF Mollet UE suma cinc trofeus guanyats en quatre edicions del torneig que organitza la televisió del Baix Vallès. «Cada any ens costa molt més poder arribar o aconseguir títols del Torneig de Vallès Visió. Els rivals ens coneixen força bé, i ells també treballen molt bé els seus futbols base. I això s’ha pogut veure com a la final de benjamins sí que hem guanyat potser amb més comoditat, però en alevins ha estat una final ajustada. Contents i satisfets del nivell ofert en aquest Torneig de Vallès Visió», diu el president del CF Mollet UE, Feliu Tura.

Si no heu pogut veure les finals del Torneig Vallès Visió ho podeu fer mitjançant la seva web: primera part final benjamins i segona part final benjamins; primera part final alevins i segona part final alevins.