El 2013, el millor any de la història del futbol base

20131108_201226El 2013 ha estat el millor any de la història del futbol base del CF Mollet UE. L’any que queda enrera ha confirmat la tendència com una moda al Camp Municipal del Germans Gonzalvo: Ascensos i categories de privilegi. La temporada 2012/2013 va acabar amb 10 equips de futbol base que van ascendir i 6  van quedar campions. Però el global del club va ser millor sumant als Veterans, que van quedar campions i van pujar.

La situació del futbol base és doncs excel·lent al club després d”un any per emmarcar. De fet, gràcies a aquest any l’Ajuntament de Mollet va fer una rebuda institucional a la sala de plens a tots els equips campions i que van assolir l’ascens en dues jornades: Futbol 7 i Futbol 11. «D’aquí a uns anys, ens recordarem d’aquest curs històric com un els millors assolits pel CF Mollet UE», va dir l’alcalde Josep Monràs. Tanmateix, el president del club, Feliu Tura, va valorar la temporada com «excel·lent».

Ascensos i campions:

· Cadet B – campió de lliga i ascens a Preferent

· Infantil A – campió de lliga i ascens a Preferent

· Infantil B – campió de lliga i ascens a Primera

· Infantil C – Ascens a Primera

· Infantil D – campió de lliga i ascens a Primera

· Aleví E — campió de lliga i ascens a Tercera

· Benjamí A — ascens a Preferent

· Benjamí B –  ascens a Primera

· Benjamí C — ascens a Primera

· Benjamí E – ascens a Segona

· Prebenjamí A — campió de lliga

El reconeixement va anar més enllà del municipi. A la gala de la Nit de Campions, de la Federació Catalana de Futbol del Vallès Oriental, novament el club va destacar de la resta de conjunts vallesans sent el referent i millor club assolint ascensos. «Hem arribat fins aquí gràcies al suport de coordinadors, entrenadorsm jugadors, junta directiva i, sobretot, les famílies. Portem anys treballant en un projecte que vèiem que funciona», va recordar durant la gala el president del club, Feliu Tura. De fet, el responable del club va escriure una carta oberta d’agraïment després d’una temporada excel·lent.

Tanmateix, un dels socis més antics de l’entitat i que , a més, és el vicepresident del club, Jordi Candela, va reconèixer que «mai abans havíem gaudit d’un futbol base tan bo, som la referència». Candela, ho deia en una entrevista també publicada a la pàgina web del club que any rere any guanya seguidors com també les xarxes socials que enguany hem arribat a la xifra record de superar els 5.000 seguidors.

ACTUALMENT LA REFERÈNCIA

La temporada 2013/2014 referma el bon estat del futbol base del CF Mollet UE. El Juvenil A, a Lliga Nacional, centra l’atenció en la Federació Catalana de Futbol, i al mes de novembre emeten un reportatge sobre el conjunt i sobre com funciona el club. «És la quarta temporada que tenim al Juvenil A a Lliga Nacional. treballem molt el futbol base i alguns dels nostres jugadors pugen del B o treballen perque així sigui», deia el secretari esportiu,  David Anglada. Concretament, el Juvenil A va rebre més reconeixements. En aquesta ocasió va ser la gener durant la gala de la Nit de l’Esport de Mollet del Vallès, sent el millor equip de futbol base. Una distinció que reconeix la trajectòria de 2012, que creix al 2013.

El Juvenil A ha portat la bandera del club sent el conjunt més visible, però la feina és de tota la base. En la temporada 2013/2014 el club creix fins la xifra rècord de 41 equips, sent 13 de futbol 11 i 26 de futbol 7. «A nivell de quantitat hem crescut moltíssim, i això és proporcional a la qualitat. La progressió del club és molt gran i som una entitat referent al Vallès Oriental, això sí sense desprestigiar a cap altre club vallesà», va dir el coordinador de futbol 7, Otger Canals, en una entrevista al club. Com també el coordinador de futbol 11, Marc Giménez, va remarcar en una entrevista que «hem d’aconseguir que tots els nostres conjunts tinguin una mateixa metodologia de treball en els entrenaments. Si aconseguim això serà tot un èxit perque així tots els conjunts jugaran de la mateixa forma o d’un estil almenys similar. Jo crec que un juga com entrena, i per això hem de treballar força aquest aspecte d’oferir mètodes d’entrenament similars».

La força del CF Mollet UE es va poder sentir i veure al Germans Gonzlavo durant la presentació dels 41 equips amb més de 500 jugadors. Una presentació d’èxit i on tothom va observar la força d’un club que treballa pels sonis de tots i així continuarà durant el 2014 tot i els imprevistos i dificultats. La fortalesa del club va més enllà de quasevol situació i per això des de la directiva, a tota la família del CF Mollet UE, us desitjem un millor any 2014, que suposarà un millor any pel club. Treballem per vosaltres, treballem per les vostres il·lusions. Feliç 2014! Vamosrojos!