El Benjamí A empata contra el totpoderós Barça

El Benjamí A va sumar un empat contra el Barça (2-2), però va poder guanyar al tram final. El conjunt molletà va signar un partit gairebé perfecte i va tenir contra les cordes al FC Barcelona. Consulta la fitxa del partit.

El compromís va començar amb un primer gol molletà després d’una gran jugada col·lectiva que va finalitzar álex Ramírez. Al segon quart, el Barça va capgirar el compromís amb dos gols consecutius d’Eric Mompo. Al darrer quart, el Benjamí A va ser superior i va marcar l’empat en un servei de falta de Ricard. En la darrera jugada, el conjunt molletà va poder marcar el tercer gol però la pilota no va entrar quan ja semblava gol. «Hem fet un partit molt complet. Tots han jugat molt bé i, fins i tot, hem pogut marcar el gol de la victòria», destaca el tècnic del Benjamí A, Rubén Muñoz.

El Benjamí A ocupa el 6è lloc amb 38 punts. La classificació es completa amb el 1r lloc de l’Espanyol (53 punts); 2n, de Damm (49 punts); 3r, de Sant Cugat (46); 4t, de Barça (45); i 5è, de Mataró (39). «L’objectiu de la temporada era la permanència i anem molt bé. És un gran grup i aprenen molt ràpid tots els coneixements», valora l’entrenador.

El proper partit del Benjamí A serà al camp de la FPE Europa (dissabte, 15 h), que ocupa el 10à lloc amb 24 punts.