El Benjamí A es posa a prova contra el Vilassar de Dalt

El Benjamí A de Rubén Muñoz es  posa a prova en el primer partit de lliga al camp d’un novell del grup 2 de la Preferent, el Vilassar de Dalt. El partit tindrà lloc el dissabte (11.30 h) i el tècnic confía «poder sumar els 3 punts».

Els dos darres partits de pretemporada s’han guanyat per 3 a 2 contra Sitges i Gimnàstic de Manresa fent un pas endavant en la millora defensiva. «És important arribar amb aquestes dues victòries. Hem centrat el treball en la defensa perquè en Preferent és molt important defensar bé. I en atac ens van sortint les coses», admet el tècnic que afronta la seva quarta temporada al club.

El Benjamí A està en un grup complicat i jugarà contra equips de renom com Barça, Espanyol, Damm o Cornellà. «És un grup molt complicat. Hi ha un Espanyol que és molt potent però si mires la resta també ho són», diu Muñoz. Tot i això, el tècnic molletà confía en fer una bona temporada amb la seva plantilla.

El primer partit com a local será el següent dissabte contra el Sant Gabriel (16 h). O sigui que molta força equip! Volem que el #vamosrojos també s’escolti al camp del Vilassar de Dalt.