El Benjamí A rep el Barça dissabte (10h)

Benjamí A / CF Mollet UE

El Benjamí A afronta el partit contra el Barça amb la máxima ambició. Després de disputar 8 jornades els molletans ocupen el 5è lloc de la Preferent, grup 2, amb 17 punts, que són 7 punts menys que no pas el líder, l’Epanyol. El Barça ocupa el segon lloc amb 21 punts. El partit es disputarà el dissabte a partir de les 10.00 hores al Municipal del Germans Gonzalvo.

Els benjamins, dirigits per Marc Trasobares, han signat un inici espectacular de bon nivell de joc i també de resultats. En 8 partits han assolit 5 victòries, 2 empats i 1 derrota. A més, són la quarta millor dfensa amb 8 gols encaixats i el sisè millor atac amb 18 gols. «L’equip està molt il·lusionat amb aquest partit. Però ens agradaria veure un gran ambient al camp que recolzi als benjamins molletans», explica el tècnic, Marc Trasobares.

Pel que fa el Barça ocupa el segon lloc a 3 punts de l’Espanyol, que ho ha guanyat tot. Els barcelonins són la millor defensa amb 3 gols encaixats i el segon millor atac amb 35 gols marcats. De fet, el partit que van perdre va ser a la darrera jornada contra l’Espanyol per 1 a 2.

Per tot plegat, us hi esperem afició per recolzar aquest Benjamí A. #vamosrojos