El Benjamí B, subcampió de la Copa Mini #3Div5

Benjamí B

El Benjamí B va quedar subcampió de la primera edició de la Copa Mini #3Div5, que va organitzar el cap de setmana el CF Montañesa. Els molletans, dirigits per Ricard Picón, van perdre la final contra l’EC Granollers (3-0) però van completar un torneig impecable.

L’equip molletà havia estat enquadrat al grup D i va pasar la primera fase contra equips de renom com Montañesa (amfitrions), Sabadell, Cornellà i EC Granollers. El conjunt va anar creixent a mida que va passar rondes: a vuitens contra Igualada (2-2) per penalts; a quarts contra Manlleu (2-0); i a semifinals es va imposar contra el Júpiter (2-1). Tot i fer una gran final, no van poder contra l’altre equip del Vallès.

En cap de setmana sense competició oficial de lliga, altres euqips molletans també van disputar campionats. L’Aleví E va quedar en un meritori quart lloc del Torneig Factory Players després de perdre les semifinals contra Badalona (0-1). Pel que fa el Prebenjamí A va arribar fins als quarts de final del torneig de Manresa i l’Aleví G es va quedar en la fase de grups del Torneig de Rocafonda.