El Benjamí C arriba cinquè a l’aturada de Nadal

El Benjamí C busca consolidar-se en el grup set de la Primera Divisió després d’un inici marcat per la irregularitat. L’equip que dirigeix Edgar Salido ocupa la cinquena plaça de la classificació amb un balanç de set victòries i quatre derrotes en 11 jornades disputades. “El balanç és força positiu. Tenim una bona base, estic satisfet amb el rendiment dels jugadors. Tot i així, hem de continuar millorant per ser més regulars de cara a la segona volta”, afirma el seu entrenador.

L’equip molletà, format per 10 jugadors, va començar la temporada amb dues golejades, després va patir dues ensopegades i va tornar al camí de les victòries. “L’inici de Lliga va ser complicat perquè estàvem en una fase d’aclimatació. Els jugadors no es coneixien entre ells i això es nota al camp. Però a mesura que avançaven els partits l’equip va adquirir confiança i va millorar en tots els aspectes. Crec que ara som un bloc més sòlid i amb les idees més clares que a les primeres jornades. Estem en un bon moment”, valora Salido.

El grup està format per setze equips. El Cerdanyola encapçala la classificació, amb dos punts d’avantatge respecte el segon classificat, l’Escola Barberà Andalusia. “El nostre objectiu és consolidar-nos en aquest grup. Volem posar les coses difícils als equip de dalt. Crec que si trobem la regularitat que estem buscant podem plantar cara als primers classificats. La Lliga és molt llarga, encara no hem arribat a l’equador. Queda molt”, assegura el tècnic molletà.

Egar Salido vol que el seu equip sigui protagonista al partit i tracti bé la pilota. “Sóc partidari de que els meus jugadors portin el pes del partit. És important que sàpiguen llegir l’encontre. Valoro molt que tinguin la pilota i juguin a l’atac, però també és important saber defensar i no deixar espais al darrere. La clau és l’equilibri, ser un equip compensat i solidari al terreny de joc”.

Ara el Benjamí C, com la resta d’equips del club, gaudirà d’uns dies de descans per Nadal abans de que torni la competició. “Ara és important desconnectar uns dies del futbol i gaudir amb la família d’aquestes festes. Tenim moltes il·lusions dipositades en la segona volta. El dia quatre tenim un partit contra un equip de Preferent. Serà un bon test per saber en quina situació es troba l’equip. La competició habitual tornarà després de Reis”, explica el seu preparador.