El Benjamí D busca mantenir-se a la zona alta

El Benjamí D de Jose Luis Bedoya i Xavi Gilabert està posicionat al quart lloc de la taula classificatòria del grup 16 de la Segona Divisió. L’equip blanc-i-vermell presenta en aquests moments aquestes xifres; catorze victòries, tres empats i cinc derrotes. «Vam començar la temporada bastant forts ja que ja havíem estat l’any passat junts. Van arribar només quatres jugadors que eren nous, així que ja teníem la dinàmica de joc adquirida. Anem quarts, aviam si podem agafar el tercer classificat. Estem satisfets amb el nivell de joc», comenta Xavi Gilabert.

El conjunt molletà supera fins al moment les expectatives previstes pels tècnics a l’inici de la temporada que, a priori, eren mantenir la categoria. «L’objectiu a nivell de joc era millorar-lo. A nivell de resultats era mantenir la categoria, continuar un any més a Segona, però la lliga ens ha portat a dalt i ara no volem sortir d’allà. Volem mirar sempre una mica més amunt, en aquest cas, intentar agafar el tercer i superar-lo», afirma el tècnic.

De cara a aquest cap de setmana, l’equip visitarà dissabte Barberà del Vallés per enfrontar-se a l’Escola de Futbol Barberà Andalucia, que està situat quatre posicions per sota dels molletans a la classificació. «A l’anada aquí a casa vam ser superiors, però ells tenen un porter que ens va parar moltes ocasions. Serà un partit complicat, però esperem poder treure els tres punts».