El Benjamí E busca consolidar-se en un grup complicat

El Benjamí E afronta motivat el repte de consolidar-se en el grup 14 de la Segona Divisió. L’equip que dirigeix Alex Vega es troba setè classificat amb 10 punts després de set jornades disputades. “L’inici de Lliga va ser complicat perquè el salt de prebenjamí a benjamí és força gran. Els meus jugadors són tots de primer any i juguem contra nens que són de segon. Però a mesura que passen els partits anem agafant confiança i ens trobem més còmodes”, assegura el seu tècnic.

El conjunt molletà va golejar en la primera jornada, després va encaixar tres derrotes consecutives, va sumar un punt davant la Roca i ara encadena dues victòries contundents. “L’equip necessita temps per millorar i mostrar la seva millor versió. La jornada anterior vam aconseguir una victòria important davant el Llinars, cinquè classificat. Ara estem en un bon moment. Aquest és el camí a seguir”, explica Vega.

El grup, que està format per 16 conjunts, es caracteritza sobretot per un joc físic. “La majoria dels equips basen el seu potencial en el físic. Les jugades a pilota aturada tenen un paper molt rellevant. Crec que tècnicament som superiors a la majoria d’equips, però som un any més petits i això es nota molt en aquestes edats. L’objectiu d’aquesta temporada és agafar experiència, aprendre nous conceptes i salvar la categoria”, afirma l’entrenador molletà.

Pel que fa a la preparació dels partits, Vega considera fonamental la intensitat: “Podem jugar millor o pitjor, marcar més o menys gols, però sempre hem de jugar intensos. Som un equip que tracta bé la pilota. De fet, sortim jugant des del darrere, fet que ens ha costat encaixar bastants gols. M’agrada que els meus jugadors tinguin la posessió i pressionin molt a munt per tal de recuperar l’esfèric el més aviat possible».

El proper rival dels molletans serà el Montornès, novè classificat amb 9 punts. El tècnic molletà afronta el partit il·lusionat: “És un rival complicat. Va començar malament però ha aconseguit uns bons resultats en les darrers jornades. Sortirem a guanyar com fem sempre”.