El Benjamí F vol allargar la seva fantàstica ratxa

El Benjamí F ha començat la temporada com un tir al grup 41 de la Tercera Divisió. L’equip que dirigeix Biel Tura ocupa la tercera posició de la taula classificatòria a només cinc punts del líder, la Molletense. “La valoració d’aquest primer tram de temporada és excel·lent. Vam perdre el primer partit de Lliga per la mínima. Crec que vam fer mèrits per guanyar. Però l’equip va passar pàgina i des d’aleshores ho hem guanyat pràcticament tot, excepte un empat contra el Santa Eulàlia de Ronçana B”, explica el seu entrenador.

El conjunt molletà encadena quatre golejades consecutives davant el Montornès, Penya Blaugrana de la Roca del Vallès B, Lliçà d’Amunt C i La Garriga C. “L’equip es troba en un moment dolç. Estic molt satisfet amb el rendiment dels nou jugadors de la plantilla. Alguns ja els coneixia de la passada temporada. Penso que estem un nivell força bo, tot i que sempre es pot millorar. L’objectiu d’aquesta temporada és lluitar per l’ascens fins a l’última jornada. A més, tenint en compte el nivell dels equips de dalt és probable que el goal avarage sigui decisiu”, afirma Tura.

El grup de Biel Tura presenta uns números magnífics. Després de vuit jornades disputades, el Benjamí F ha guanyat sis partits, ha empatat un i ha perdut un altre. És el segon equip més golejador del grup amb 45 dianes i el segon que menys gols rep amb 7. “Els números son bons però per mi és més important el joc que estem desplegant. La nostra millor arma és el contraatac. Tenim una defensa sòlida i jugadors molt ràpids i hàbils que fan mal en les transicions ràpides. Ens trobem còmodes jugant d’aquesta manera”, assenyala el tècnic molletà.

El següent partit del Benjamí F serà al camp  del Club Atlètic Vallès, cinquè classificat amb 15 punts. “Es van mostrar irregulars a l’inici de campionat, però darrerament han encadenat una bona ratxa de resultats. És un bon equip i juguen al seu camp. Sortirem a guanyar com fem sempre”, assegura Tura.