El blanc-i-vermell tenyeix Mollet amb la presentació

Centenars de persones es van reunir a la plaça Prat de la Riba per veure la presentació oficial de la temporada 2015-2016 el divendres. Més de 450 jugadors, entre 35 equips, van fer la desfilada amunt l’escenari amb música de fons. Un cop fetes totes les fotografies dels conjunts, tots es van aplegar al voltant de la font modernista molletana per realitzar una instantània conjunta.

Després de les fotografies, el president del club, Feliu Tura, va valorar positivament el canvi d’escenari: «Aquesta temporada hem decidit realitzar la presentació al centre de Mollet per apropar el club a la ciutadania. La ubicació és emblemàtica, ja que estem al costat del parc de les Pruneres, on jugava antigament el Mollet. Hem entès que l’any posterior al centenari era encertat escollir aquest indret». D’altra banda, Tura va destacar la importància del futbol base: «És el pal de paller. El Mollet és futbol base. El nostre objectiu és intentar potenciar les categories inferiors perquè en un futur aquests jugadors puguin arribar a jugar al Juvenil A i després al primer equip. Actualment 11 dels 21 jugadors que formen el primer equip han jugat al nostre futbol base en algun moment de la seva trajectòria esportiva. Això és el que volem».

Per la seva banda, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va assegurar que «el potencial del Mollet no només és el número de jugadors que té, sinó els valors que ensenya als seus futbolistes. L’esport és una eina d’educació molt important per la vida». A més, Monràs va remarcar que «per mi el més important del Mollet és la seva base. Si un club treballa bé la pedrera els fruits arribaran tard o d’hora en forma de bons resultats». Per acabar, l’alcalde de la ciutat va animar al primer equip a seguir treballant com fins ara: «És una satisfacció veure tants jugadors del primer equips formats al club. Tan de bo puguem celebrar un ascens a final de temporada. Seria un orgull per la ciutat».

Consulta les fotografíes AQUÍ.