El Cadet A en busca del liderat a Preferent el dissabte contra el Figueres

El Cadet A intentarà posar-se líder de la Preferent, grup 2, aquest dissabte contra el Figueres, cinquè classificat. Els molletans són colíders amb el Sant Gabriel amb 19 punts, però al segon lloc i amb 1 partit menys. El partit aquest es disputarà contra els de Figueres i tindrà lloc el dissabte al Germans Gonzalvo a partir de les 12.00 hores.

Els cadets molletans porten una dinàmica d’inici de campionat digne d’un dels conjunts més forts de la categoria. Després de 9 partits s’han sumat 6 victòries, 1 empat i 1 derrota. «La integració de l’equip ha estat bastant bona i els resultats són força positius», destaca l’entrenador Marc Castellsagué, i adverteix, «a l’inici de temporada vam tenir dificultats perquè teniem 8 jugadors, i vam haver de muntar un grup gairebé nou, ara som 17».  Tot i això, destaca Castellsagué «la qualitat humana» dels jugadors i es posa com a objectiu «salvar la categoria, tot i que no ens posem cap tipus de límits».  

El Cadet A, segon classificat, rep el Figueres, al cinquè lloc però amb dos partits pendents. De fet, un d’ells és aquest de dissabte. Per això una victoria dels molletans els posarien com a líders en solitari de la classificació. «Figueres és un equip que va molt fort però a casa hem d’intentar sempre sumar», remarca el tècnic molletà.

De tot plegat, Marc Castellsagué indica que la competició és important, però sobretot no s’ha de perdre el punt de mira «en la formació dels jugadors, perquè això és el més important. I nosaltres treballem per intentar ajudar a aquests cadets a passar la propera temporada al Juvenil B del club a Preferent».

Afició, us fem una crida per recolzar el Cadet A en aquest important partit contra el Figueres, dissabte a les 12.00 hores al camp Municipal del Germans Gonzalvo. #vamosrojos