El Cadet A es juga contra el Girona la permanència

classi_cadetAEl Cadet A es juga part de les opcions de la salvació al grup 2 de Preferent contra el líder, el Girona, en un partit que tindrà lloc aquest dimecres a les 20.15 hores. L’equip de Ricard Sánchez porta la millor dinàmica en 5 partits de tota la temporada i vol mantenir la línia contra el primer classificat amb el caliu de l’aficionat molletà.

El Cadel A necessita el màxim de suport aquest dimecres per continuar la lluita de la permanència. Els cadets, del grup 2 de Preferent, ocupen el quart lloc per la cua amb 28 punts, els mateixos que el cinquè per la cua, la Fundació Esportiva Grama. Però són 4 els que baixen. A falta d’aquest compromís i de l’ajornat contra el Premià, queden 3 jornades per acabar el campionat i amb la lluita del descens molt oberta. «Fins a l’última jornada no es decidirà. Ara la gent de baix s’està reforçant molt, i està molt complicat. Un pronòstic? Nosaltres depenem de nosaltres mateixos», explica l’entrenador del Cadet A, Ricard Sánchez.

cadetAgirona

El partit contra el Girona és l’enfrontament més complicat del tram final dels molletans. En el partit de la primera volta, els molletans van poder empatar 2-2 però els gironins porten una dinàmica positiva i no perden des del 16 de març. «Ells s’estan jugant la lliga. I vindran a jugar. Però noslatres tenim les nostres opcions. Però tan important és aquest compromís com el de diumenge contra el Fornells, i la resta», valora l’entrenador del Cadet A.

El Cadet A també arriba en la seva millor forma degut que ha signat la millor dinàmica en 5 partits de tota la temporada amb 3 victòries, 1 empat i 1 derrota. «Ens ha acostat molt arribar en aquest nivell. Esperem continuar així i poder salvar la categoria», remarca Ricard Sánchez.

El partit tindrà lloc aquest dimecres a les 20.15 hores i necessitem el màxim de suport del futbol base i afició del CF Mollet UE. #vamosrojos #vamosCadetA