El Cadet A es juga la permanència i l’Aleví E la lliga aquest dimecres

El futbol base del CF Mollet UE està en joc aquest dimecres. El Cadet A podria certificar la permanència a Preferent al camp del Premià (20h) i l’Aleví E podria donar un pas important per guanyar la lliga contra l’Atlètic Vallès al Germans Gonzalvo (19.30h) i pujar a Primera.

El Cadet A necessita puntuar a Premià per assegurar-se arribar a la darrera jornada depenen d’ell mateix, ja que el quart per la cua, la Fundació Grama que també té un partit menys visita demà al Girona B, líder amb 61 punts i que podria certificar ser campió del grup. Pel que fa als molletans visiten el Premià, 10è classificat amb 38 punts.

L’Aleví E podria ser campió avui si guanya a l’Atlètic Vallès i perd el segon classificat, el Torelló al camp del Voltreganès. Precisament aquest dimecres juga l’Aleví E a les 19.30 hores i el Torelló a les 19.00 hores. Així, una derrota del Torelló donaria la possibilitat a l’Aleví E de guanyar la lliga si s’imposa a l’Atlètic Vallès, 14è amb 29 punts. Però si aqusta carambola no es dóna, l’Aleví E guanyant encara s’assegura arribar a la darrera jornada sent primer classificat.

Molta sort Cadet A i Aleví E!