El Cadet A lidera el grup 2 de Preferent

cadet A CF Mollet UEEl Cadet A té el repte de millorar partit a partit. No hi han grans fites més enllà de la formació, tot i que l’ascens es respira a l’entorn del vestidor que dirigeix Mario Garcia amb l’ajut d’Hernán Collado. L’equip es troba primer classificat del grup 2 de la Preferent amb una dinàmica impecable de 9 victòries i tan sols ha cedit 2 empats. A la tornada del Nadal el Cadet A juga al Germans Gonzalvo aquest dissabte a les 12.00 h. contra el Vilassar de Mar, un rival en la lluita per les primeres places.

Els molletans són el millor equip després d’11 jornades disputades i després de tornar de les vacances del Nadal volen continuar la dinàmica positiva al Germans Gonzalvo contra un rival complicat, que ocupa la sisena posició a 10 punts del Cadet A. «El Vilassar és un conjunt difícil. Són els únics que han pogut guanyar al nostre principal perseguidor, el Manlleu. És un equip a tenir molt en compte i que haurem d’estar molt concentrats», remarca Garcia. El Cadet A disputarà l’enfrontament al camp 1 del Germans Gonzalvo i serà el partit que centrarà l’atenció del camp municipal.

El Cadet A s’ha guanyat per mèrits propis al primer lloc del grup 2 de la Preferent. I no tan sols per la dinàmica positiva, també pel joc i per ser el conjunt més realitzador amb 38 gols i el que menys encaixa, amb 8 dianes. «Els jugadors tenen una predisposició d’una categoria superior. Les mancances que potser tenim a nivell tècnic, les superem i per molt amb el grup», explica Mario Garcia, que també és el coordinador del futbol 11. Tot i l’empenta competitiva del grup «la formació és l’objectiu primordial», destaca el segon tècnic Hernán Collado, i adverteix, «hem d’anar partit a partit».

Tot plegat, el Cadet A del CF Mollet UE amb 29 punts manté una distància de 3 punts respecte el segon i tercer classificats, el Manlleu i el Vic Riuprimer respectivament.