El Cadet B afronta el somni del campionat i l’ascens a Preferent

Després de la victòria contra el Cardedeu, el Cadet B reforça el seu primer lloc per aconseguir el títol de campions del grup 8 de la Primera Divisió i l’ascens a la Preferent.

A falta de quatre jornades per acabar la temporada, els de José Antonio Ramón tenen el doblet a tocar amb una avantatge de 3 punts amb el segon, els cardedeuencs, i amb el gol average favor.
“L’objectiu és recuperar la categoria que vam perdre l’any passat. Vam agafar el lideratge a la jornada 6 i des d’aleshores som primers. La victòria contra el Cardedeu ha estat molt important per afrontar el campionat. A més, va ser un partit amb molt ambient i públic”, admet el tècnic.

Aquest dissabte visiten el camp del Granollers (14.30h), un dels rivals més complicats. «Si guanyem a Granollers és molt important perquè superem un dels partits més complicats. Juguem a fora, però estarem molt concentrats», admet.

El calendari del Cadet B, un cop jugui contra Granollers tindrà dos partits a casa i un a fora: el 14 de maig a casa el Torelló; El 21 de maig visita el Pradenc; i acaba a casa el 28 de maig contra el Moià. “No serà fàcil, però crec que podrem fer aquest ascens. Però encara queda molt”, diu. #Vamosrojos