El Cadet B es juga l’ascens contra el Vic Riuprimer dissabte al Germans Gonzalvo

foto cadet BLa bona temporada del Cadet B necessita fer un nou pas endavant per rubricar-la amb un ascens somiat. L’equip de Juanjo Roldán està a poques jornades de tocar el cel del Germans Gonzalvo però abans rep al principal rival que s’ha ficat entremig de l’objectiu molletà, el Vic Riuprimer Refo. Els molletans són líders del grup 7 de la Primera Divisió amb 44 punts, i els vigatans són segons amb 41 punts i un partit més. El compromís entre els dos equips serà aquest dissabte a les 12.00 hores al camp municipal del Germans Gonzalvo.

Una de les claus d’aquest equip, farcit amb jugadors de primer any de cadet, és la tasca anotadora sent el conjunt més realitzador amb 76 dianes. De fet David Castro amb 26 gols és el pitxitxi del grup, però també destaquen Albert Mateo (13 gols) o Àlex Molina (9 gols). «Tota al plantilla entrena molt bé i són molt competitius. Nosaltres no teníem l’objectiu de l’ascens però ara ens trobem en una situació de líder. Treballarem per intentar l’ascens», explica l’entrenador a falta de 9 partits per acabar la lliga.

Però per donar el cop d’autoritat necessari a la classificació, i un pas endavant contra el seu principal perseguidor, cal una victòria o mínim un empat. Tot i que la tasca no és senzilla amb un equip osonenc que té la millor defensa amb 28 gols encaixats. A més té el perill del seu màxim referent al davant com és Ferran Alemany (18 gols). «Són un equip molt complet. Aquest partit serà clau per les nostres aspiracions i les seves. Es veurà un gran partit al Germans Gonzalvo i confiem amb el suport de la nostra afició», destaca Juanjo Roldán. Cal recordar que els molletans han perdut tres partits en 21 jornades i una d’aquestes derrotes va ser al camp del Vic Riuprimer Refo per 3 a 2.

Tot plegat, el cos tècnic dirigit per Juanjo Roldán amb l’assistent Dani Peinado confien oferir un bon espectacle a l’aficionat molletà. El partit del cadet B – Vic Riuprimer serà aquest dissabte a les 12.00 hores al camp municipal del Germans Gonzalvo.