El Cadet B i l’Aleví A arriben als 50 punts

Arribar als 50 punts en aquests moments de la temporada demostra que l’equip està fent bé les coses fins al moment i aquesta situació s’ha donat en dos conjunts del club: el Cadet B de José Ramon Camacho i l’Aleví A de Marc Trasobares. Tots dos van guanyar el cap de semana passat.

En el primer cas, els de Jose Ramon Camacho van superar per 1-0 a l’Ametlla del Vallés i són líders del grup 8 de la Primera Divisió, cedint només dos empats i una derrota en dinou partits disputats. «En aquests moments de la temporada són molts punts; hem cedit només un empat i una derrota en el que va de lliga. Estic molt content perquè hem fallat poc, però tenim al Cardedeu, segon classificat, a només tres punts, i per això hem de mantenir la regularitat», comenta el tècnic.

L’entrenador molletà remarca també quin era l’objectiu des de principi de temporada: «L’objectiu és pujar i recuperar la Preferent, perduda la temporada passada, i tornar a tenir dos Cadets en aquesta categoria, però sabem que es això és molt llarg i la temporada va marcant cap a on anirà l’equip, assegura José Ramon Camacho.

alevi-a-web

D’altra banda, l’Aleví A també és líder de la Primera Divisió, amb setze victòries en dinou partits. L’equip de Marc Trasobares es troba immers en una dinàmica molt positiva, sumant dotze triomfs de manera consecutiva.

L’últim d’ells va ser per un contundent 0-4 al camp de l’Arrabal-Calaf Gramanet. Aquest cap de setmana, l’equip molletà voldrà perllongar la dinàmica rebent al Cornellà diumenge a les 12h al Germans Gonzalvo.

Esperem que ambdós equips continuïn amb aquests bons resultats i que assoleixin els seus objectius al final de la temporada!