El camp 1 del Germans Gonzalvo s’obrirà el 24 de març

visita_campEl camp 1 del Municipal del Germans Gonzalvo, el de la zona de la grada, s’obrirà el dilluns 24 de març. Aquest és el compromís que va adoptar l’alcalde, Josep Monràs, i els tècnics que porten les inspeccions, després de fer una visita aquest dimarts a les instal·lacions amb membres de la Junta Directiva del club.

Segons els darres estudis sobre el terreny, l’emanació de gas a la zona del camp 1 és zero i no hi ha cap risc per la salut pública. Pel que fa al camp 2, encara no es pot utilitzar perque tot i no haver cap nova emanació de gas metà s’ha d’adequar el subsól amb una hipermeabilització del terreny. Per això, en els propers dies s’instal·larà una tanca que separarà els dos camps i no es permetrà l’accès al camp 2. «Anem cumplint les previsions inicials. Continuem amb la feina de la canalització del gas al subsól. Les analítiques demostren zero emissions de gas al camp 1», va dir l’alcalde, Josep Monràs, i va afegir, «el camp 1 es podria obrir cap al 24 de març».

Pel que fa al camp 2, Monràs va explicar que encara «s’han de fer perforacions i noves analítiques. Així que és precipitat dir que es en els propers mesos es podria obrir. De moment, el camp 1 és podrà utilitzar».
visita_camp2
El vicepresident del club, Jordi Candela, va mostrar la satisfacció de poder obrir part de la instal·lació el 24 de març. «Ens ajuda molt perque portem uns mesos complicats. Esperem que així sigui i el 24 de març podem obrir el camp 1», va dir. A tot això, l’Ajuntament de Mollet ha aprofitat per adequat una zona del camp 1 que estava malmesa per la pràctica esportiva.

La instal·lació Municipal del Germans Gonzalvo es va tancar preventivament el passat 17 de desembre. Des d’aleshores s’han fet tasques de manteniment i adequació del terreny per comprovar les emanacions de gas metà en el camp 1 i camp 2. Les emanacions de gas que es van detectar provenien de l’antic abocador que hi ha a la zona.