El CF Mollet UE aprova per unanimitat un pressupost de 250.000 euros per a la temporada 2013/2014

cfmolletueDivendres, dia 28 de juny, el CF Mollet UE va celebrar al Centre Cívic Can Borrell l’Assemblea Ordinària anual que va servir per aprovar els comptes de la temporada passada i el pressupost de la que acabem de començar.

La temporada 2012-13 es va tancar amb un superàvit de 5.663,25 €. Per aquest curs 2013-14, la previsió pressupostària és de 250.700 €, un 4% més que l’any anterior. I és que aquest any, degut a l’augment de sol·licituds d’inscripcions, el CF Mollet UE augmenta la seva base amb nous equips: un juvenil (C), un cadet (D), un infantil (F) i dos equips més de futbol-7 (un aleví i un benjamí).

Els números de l’entitat es van aprovar sense cap vot en contra. L’Assemblea es va celebrar sota la satisfacció d’haver assolit aquest any set campionats de lliga ( prebenjamí A, alevi E, infantil A, infantil B, infantil D, cadet B i veterans ) i onze ascensos ( cal afegir-hi el benjamins E, C, B i A i l’infantil C ). Una situació en el futbol base que és considerada per tothom com la millor en la història del club amb categories excel·lents en totes les edats.

L’assemblea va ser més crítica amb el paper que ha fet el primer equip, tot i que al final s’ha mantingut folgadament la categoria de Primera Catalana. La voluntat de socis i directiva, evidentment, passa perquè aquesta temporada l’equip insígnia del club millori, tant en el joc com en els resultats.