El CF Mollet UE, club col·laborador del FC Barcelona

Departament Comunicació CF Mollet UE

El CF Mollet UE és nou club col·laborador del FC Barcelona. Les dues entitats van plasmar el conveni de col·laboració respecte la formació dels seus jugadors el divendres passat a les oficines del camp Municipal del Germans Gonzalvo. Amb aquest conveni el club molletà és un dels 25 clubs de futbol català escollits que treballen juntament amb el Barça respecte la formació.

El president del club, Feliu Tura, i un dels responsables del futbol base del Barça, Josep A. Nicolás García, van fer oficial la col·laboració entre totes dues entitats. “És un acord molt important per el futbol base del club. Pugem un esglaó més col·laborant amb el Barça respecte la formació”, destaca Feliu Tura, i afegeix, “som l’únic club del Vallès Oriental que té aquest distintiu del FC Barcelona i ens omple d’orgull haver estat escollits. Això voldrà dir que els nostres jugadors poden tenir aquest enllaç amb el FC Barcelona amb més facilitat”.

A banda de les avantatges envers els jugadors del futbol base, el conveni també ofereix la possibilitat de poder anar a veure partits del Barça B i categories inferiors; la participació d’entrenadors del club a campus del Barça; o ofertes per als socis del club. “És un acord que va més enllà de l’aspecte esportiu perquè també ens ofereixen ofertes per continuar la tasca d’aprenentatge d’una manera diferent en molts ambits”, destaca el president.

El conveni comportarà que el club hagi de posar una placa al camp Municipal del Germans Gonzalvo com a club col·laborador del FC Barcelona.